LEVERANTÖRER:

Indass

Gechter

Buffoli

GEVA

POSTADRESS:

Box 114

SE - 441 23 Alingsås

tel: +46 (0) 322-120 20

sales@kenson.se

 

LEVERANSADRESS:

Sveagatan 12 D

441 32 Alingsås

© 2020 by Alexandra.

BUFFOLI

 

Det italienska företaget Buffoli Transfer SpA har levererat verktygsmaskiner sedan 1959 och var först med att utveckla transfermaskiner för bearbetning av stänger. All utveckling och tillverkning sker i Brescia i Italien.

 

Buffoli Transfer SpA utvecklar och producerar allt själva, inklusive el och elektronik men samarbetar med Siemens vad gäller CNC-styrningar.

 

Buffoli Transfer SpA är världsledande på transfermaskiner för tillverkning av detaljer från stång.

 

Buffoli Transfer SpA är dessutom innovativa tillverkare av transfermaskiner för bearbetning av smidda eller gjutna ämnen i mässing, stål eller aluminium.

TRANS-BAR CNC flex

TRANS-BAR är en CNC-transfer, matad med icke roterande stänger. Den bearbetar från två håll samt även radiellt i ett tempo. Maskinen är lika snabbt omställbar som en CNC-svarv, men har en produktivitet i nivå med en flerspindelsvarv. TRANS-BAR kan tillverka detaljer som svårligen låter sig tillverkas i en konventionell flerspindelsvarv. Se även Buffoli produktsida.

 

Se även Buffolis produktsida

TRANS-N-CENTER CNC flex

Buffoli Trans-N-Center är ett koncept för transfer som ger hög produktion med flexibla moduler, och som producerar många olika detaljer med en enda uppspänning.

 

Se även Buffolis produktsida

MULTI-WAY CNC flex

Transfermaskiner i serien MULTI-WAY är kundspecifika maskiner som bearbetar i 3-4-5 eller flera riktningar med flexibilitet och produktivitet. Omställningstiden är 15 – 90 minuter, vilket tillåter produktion av komplexa detaljer i små serier. 

 

Se även Buffolis produktsida

TRANS-DOUBLE CNC flex

Mer information finns på Buffolis produktsida

Please reload